Fierbeti orezul, apoi raspanditi-l pe o farfurie si lasati-l la racit. Puneti tonul la scurs. Combinati orezul, mazarea, rosiile si ceapa verde intr-un vas mai mare. Adaugati tonul in bucati mari, mestecand usor, pentru a nu-l faramita. Stoarceti sucul de la jumatate de lamaie si amestecati-l cu uleiul de masline, sare si piper. Asezonati salata cu acest dressing, amestecand usor. Serviti cu un sfert de lamaie amplasat pe salata.

Fierbeti orezul, apoi raspanditi-l pe o farfurie si lasati-l la racit. Puneti tonul la scurs. Combinati orezul, mazarea, rosiile si ceapa verde intr-un vas mai mare. Adaugati tonul in bucati mari, mestecand usor, pentru a nu-l faramita. Stoarceti sucul de la jumatate de lamaie si amestecati-l cu uleiul de masline, sare si piper. Asezonati salata cu acest dressing, amestecand usor. Serviti cu un sfert de lamaie amplasat pe salata. Portii: 2 (poate 1, pentru o persoana foarte flamanda)