Capul se pune la fiert cu sare. piper boabe, foaia de dafin,catei de usturoi vreo 6-7, delikat. Dupa ce a fiert se scot oasele, se sareaza, si se presara cu boia din abundenta. Se piseaza 5 catei de usturoi care se freaca bine cu sare si ulei pana se ingroasa ca o maioneza, se pune apa sa-l subtiem si-l turnam peste capul codimentat . Se da la rece ptr. cateva ore sa se patrunda bine.

Capul se pune la fiert cu sare. piper boabe, foaia de dafin,catei de usturoi vreo 6-7, delikat. Dupa ce a fiert se scot oasele, se sareaza, si se presara cu boia din abundenta. Se piseaza 5 catei de usturoi care se freaca bine cu sare si ulei pana se ingroasa ca o maioneza, se pune apa sa-l subtiem si-l turnam peste capul codimentat . Se da la rece ptr. cateva ore sa se patrunda bine.

Se serveste cu sos Remulad, dar foarte bine merge cu pasta de hrean cu frisca sau smantana.