Se taie fisii subtiri dovlecelul si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman, apoi se pune sa se scurga de ulei. Se prajeste rosia taiata rondele pana i-si schimba culoarea. Punem dovlecelul pe o scandurica si il presaram cu sare dupa gust, dar nu exagerat, luam o rondela de rosie scoatem de pe ea coaja si o punem pe dovlecel rulam dovlecelul si il punem pe o farfurie. Dupa aceasta facem sosul din usturoiul pisat: apa+otet+ulei+2 picaturi de miere+patrunjel taiat marunt si stropim dovleceii cu aceasta compozitie. Acest aperitiv este foarte gustos si se serveste la mese festive precum si la o pofta de fiecare zi. Pofta mare!Se taie fisii subtiri dovlecelul si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman, apoi se pune sa se scurga de ulei. Se prajeste rosia taiata rondele pana i-si schimba culoarea. Punem dovlecelul pe o scandurica si il presaram cu sare dupa gust, dar nu exagerat, luam o rondela de rosie scoatem de pe ea coaja si o punem pe dovlecel rulam dovlecelul si il punem pe o farfurie. Dupa aceasta facem sosul din usturoiul pisat: apa+otet+ulei+2 picaturi de miere+patrunjel taiat marunt si stropim dovleceii cu aceasta compozitie. Acest aperitiv este foarte gustos si se serveste la mese festive precum si la o pofta de fiecare zi. Pofta mare! Rece