Lasati aluatul la decongelat. Intre timp, curatati merele de coaja, cotor, casuta semintelor, taiati-le cubulete, stropiti-le cu zeama de lamaie si lasati deoparte. Taiati aluatul in patrate ( 12x12 cm). Presarati jumatate din patratelele de foitaj obtinute cu pesmet, lasand o margine de 1 cm de jur- imprejur libera. Puneti bucatelele de mar in mijlocul suprafetei acoperite cu pesmet, turnati peste ele cate 1 lingura de ciocolata topita impreuna cu unt, la bain- marie si racorita. Ungeti marginea libera cu albus usor batut si acoperiti cu patratele de foitaj fara pesmet. Apasati marginile cu dintii unei furculite pentru a se lipi bine. Asezati-le distantate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati-le la cuptorul incins la 200 grade, pentru circa 20 min sau pana ce sunt coapte, frumos crescute si rumenite. Serviti-le calde sau reci. Pentru aspect puteti sa le pudrati cu zahar praf.

Lasati aluatul la decongelat. Intre timp, curatati merele de coaja, cotor, casuta semintelor, taiati-le cubulete, stropiti-le cu zeama de lamaie si lasati deoparte. Taiati aluatul in patrate ( 12x12 cm). Presarati jumatate din patratelele de foitaj obtinute cu pesmet, lasand o margine de 1 cm de jur- imprejur libera. Puneti bucatelele de mar in mijlocul suprafetei acoperite cu pesmet, turnati peste ele cate 1 lingura de ciocolata topita impreuna cu unt, la bain- marie si racorita. Ungeti marginea libera cu albus usor batut si acoperiti cu patratele de foitaj fara pesmet. Apasati marginile cu dintii unei furculite pentru a se lipi bine. Asezati-le distantate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati-le la cuptorul incins la 200 grade, pentru circa 20 min sau pana ce sunt coapte, frumos crescute si rumenite. Serviti-le calde sau reci. Pentru aspect puteti sa le pudrati cu zahar praf. Sunt delicioase!!!