1. Pieptul de pui se curata de piele si oase, se spala si se despica fiecare jumatate in doua parti, apoi cele 4 bucati se bat pana se obtin 4 foi de carne. 2. Din faina, lapte, sare, apa minerala, oua si cele 2 linguri de ulei se face un aluat pentru clatite, se lasa jumatate de ora sa ase odihneasca si se coc 4 clatite. Se acopera si se lasa putin sa se abureasca, pentru a se rula usor. 3. Aluatul care a ramas se amesteca cu 1 lingura cu varf de faina si condimentele. 4. Fiecare clatita se acopera cu foia de carne, apoi cu cascavalul ras pe razatoare. Se ruleaza cat se poate de strans. 5. Se dau clatitele prin aluatul cu condimente (cu grija, sa nu se desfaca), apoi prin pesmet din belsug (inclusive la capete). 6. Se prajesc rulourile in ulei incins la foc mic, pe toate partile, inclusiv pe partile laterale. 7. Se scot pe srevetele absorbante.1. Pieptul de pui se curata de piele si oase, se spala si se despica fiecare jumatate in doua parti, apoi cele 4 bucati se bat pana se obtin 4 foi de carne. 2. Din faina, lapte, sare, apa minerala, oua si cele 2 linguri de ulei se face un aluat pentru clatite, se lasa jumatate de ora sa ase odihneasca si se coc 4 clatite. Se acopera si se lasa putin sa se abureasca, pentru a se rula usor. 3. Aluatul care a ramas se amesteca cu 1 lingura cu varf de faina si condimentele. 4. Fiecare clatita se acopera cu foia de carne, apoi cu cascavalul ras pe razatoare. Se ruleaza cat se poate de strans. 5. Se dau clatitele prin aluatul cu condimente (cu grija, sa nu se desfaca), apoi prin pesmet din belsug (inclusive la capete). 6. Se prajesc rulourile in ulei incins la foc mic, pe toate partile, inclusiv pe partile laterale. 7. Se scot pe srevetele absorbante. Se servesc calde, cu legume proaspete sau reci, ca aperitiv, taiate rondele.