Am facut o salsa ceapa taiata marunt, un catel de usturoi, ulei de masline si rosii micute. Am spalat scoicile bine (aici trebuie sa ai rabdare sa le cureti bine) le-am pus intr-o oala dupa ce le-am controlat inca o data, cele deschise nu sunt bune, iar apoi le-am dat drumul la foc mare sa se desfaca timp de 2 min dupa care am descoperit am pus un pahar vin alb am acoperit la lac, le-am mai lasat 5 min dupa care am pus un pic de supa din dado si am mai lasat un pic sa fiarba, iar la urma sosul.

Am facut o salsa ceapa taiata marunt, un catel de usturoi, ulei de masline si rosii micute. Am spalat scoicile bine (aici trebuie sa ai rabdare sa le cureti bine) le-am pus intr-o oala dupa ce le-am controlat inca o data, cele deschise nu sunt bune, iar apoi le-am dat drumul la foc mare sa se desfaca timp de 2 min dupa care am descoperit am pus un pahar vin alb am acoperit la lac, le-am mai lasat 5 min dupa care am pus un pic de supa din dado si am mai lasat un pic sa fiarba, iar la urma sosul. Cand cumparati scoici si le preparati cele care sunt deja deschise nu sunt bune sunt moarte deci le dati la o parte.