Ungem o tava cu margarina si asezam merele in ea, le presuram cu zahar si cu scortisoara. Intr-un bol facem aluatul frantzuz. Amestecam marga cu zaharul si cu faina. (- nu prea mult - exact cand s-au unit toate ne-am oprit, - eu marga am dat-o prin razatoare(fiind de la frigi,e mai greu la framantat) . Luam bucatele mici si punem peste mere. Dam tarta frantzuza la cuptor (preancalzit) la 180 de grade prntru o ora.

Ungem o tava cu margarina si asezam merele in ea, le presuram cu zahar si cu scortisoara. Intr-un bol facem aluatul frantzuz. Amestecam marga cu zaharul si cu faina. (- nu prea mult - exact cand s-au unit toate ne-am oprit, - eu marga am dat-o prin razatoare(fiind de la frigi,e mai greu la framantat) . Luam bucatele mici si punem peste mere. Dam tarta frantzuza la cuptor (preancalzit) la 180 de grade prntru o ora. Se poate servi cu frisca lichida ( nebatuta). Servirea e mai naspa- se serveste cu lingura nu cu spatula, dar are un gust minunat, e de post si e si foarte usor de facut