Turnati laptele condensat si zaharul intr-un bol mai mare. Amestecati-le pana totul este perfect omogenizat. Adaugati nuca de cocos si amestecati energic, asigurandu-va ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos. Daca folositi arome, acum este momentul sa le inglobati. Luati cu o lingura din compozitie, asezati la mijloc ce ati ales ca umplutura si imbracati-o dandu-i forma de bila. Puteti la fel de bine sa formati bilute doar din compozitia obtinuta. Treceti-le prin nuca de cocos, asezati-le in suporturi de hartie individuale si dati la rece pentru cel putin 1 ora inainte de a fi servite.

Turnati laptele condensat si zaharul intr-un bol mai mare. Amestecati-le pana totul este perfect omogenizat. Adaugati nuca de cocos si amestecati energic, asigurandu-va ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos. Daca folositi arome, acum este momentul sa le inglobati. Luati cu o lingura din compozitie, asezati la mijloc ce ati ales ca umplutura si imbracati-o dandu-i forma de bila. Puteti la fel de bine sa formati bilute doar din compozitia obtinuta. Treceti-le prin nuca de cocos, asezati-le in suporturi de hartie individuale si dati la rece pentru cel putin 1 ora inainte de a fi servite. Se pot pastra la rece timp de 3 saptamani in cutii de plastic, inchise ermetic.