Amestecam toate ingredientele intr-un vas. Adaugam faina pana cand obtinem un aluat asemanator celui pentru paine, care se framanta bine 15 minute. Se acopera castronul cu un servet si se lasa pe masa din bucatarie sa se odihneasca, timp de 30 de minute. Intindem o foaie de 3-4 mm grosime, din care taiem fasii lungi de 8-10 cm. si late de 3-4 cm. Prajim in ulei incins, la foc potrivit. Se intorc pe ambele parti ca sa devina rumene. Se scot pe prosoape de hartie, cu ajutorul unei liguri cu gauri. Calde se pudreaza cu zahar vanilat.

Amestecam toate ingredientele intr-un vas. Adaugam faina pana cand obtinem un aluat asemanator celui pentru paine, care se framanta bine 15 minute. Se acopera castronul cu un servet si se lasa pe masa din bucatarie sa se odihneasca, timp de 30 de minute. Intindem o foaie de 3-4 mm grosime, din care taiem fasii lungi de 8-10 cm. si late de 3-4 cm. Prajim in ulei incins, la foc potrivit. Se intorc pe ambele parti ca sa devina rumene. Se scot pe prosoape de hartie, cu ajutorul unei liguri cu gauri. Calde se pudreaza cu zahar vanilat. Pofta buna!