Blat: Frecati spuma galbenusurile cu zaharul pudra pana devin cremoase si se albesc. Adaugati praful de budinca si de copt, omogenizati, apoi inglobati albusurile batute spuma tare. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit, la foc potrivit, pana este coapta si trece testul cu scobitoarea. Scoateti pe un gratar si lasati la racit. Daca blatul este suficient de inalt puteti sa-l taiati in doua pe orizontala. Crema: Fierbeti pe foc, laptele cu zaharul. Turnati budinca de capsuni sau zmeura dizolvata in putin lapte rece si fierbeti in continuare, la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa. Lasati la racit, acoperit cu o folie alimentara pentru a nu forma pojghita. Intre timp, frecati spuma untul cu zaharul pudra si turnati pe rand cate 1 lingura in crema racita, omogenizand bine de fiecare data. Puneti crema peste blatul racit sau intre foile de blat si turnati deasupra glazura. Glazura: Intr-un bol tocati sau radeti fin ciocolata si amestecati-o cu cacao cernuta. Separat, fierbeti smantana pentru frisca, turnati-o putin cate putin peste ciocolata, batand cu mixerul la viteza mica si pastrand-o la cald pana la epuizare. Mixati pana ce este dizolvata toata ciocolata. Lasati sa se raceasca si turnati peste crema sau peste blatul de deasupra daca ati pus crema intre blaturi. Ornati presarand nuca prajita si macinata. Serviti prajitura portionata in bucati potrivite.

Blat: Frecati spuma galbenusurile cu zaharul pudra pana devin cremoase si se albesc. Adaugati praful de budinca si de copt, omogenizati, apoi inglobati albusurile batute spuma tare. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit, la foc potrivit, pana este coapta si trece testul cu scobitoarea. Scoateti pe un gratar si lasati la racit. Daca blatul este suficient de inalt puteti sa-l taiati in doua pe orizontala. Crema: Fierbeti pe foc, laptele cu zaharul. Turnati budinca de capsuni sau zmeura dizolvata in putin lapte rece si fierbeti in continuare, la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa. Lasati la racit, acoperit cu o folie alimentara pentru a nu forma pojghita. Intre timp, frecati spuma untul cu zaharul pudra si turnati pe rand cate 1 lingura in crema racita, omogenizand bine de fiecare data. Puneti crema peste blatul racit sau intre foile de blat si turnati deasupra glazura. Glazura: Intr-un bol tocati sau radeti fin ciocolata si amestecati-o cu cacao cernuta. Separat, fierbeti smantana pentru frisca, turnati-o putin cate putin peste ciocolata, batand cu mixerul la viteza mica si pastrand-o la cald pana la epuizare. Mixati pana ce este dizolvata toata ciocolata. Lasati sa se raceasca si turnati peste crema sau peste blatul de deasupra daca ati pus crema intre blaturi. Ornati presarand nuca prajita si macinata. Serviti prajitura portionata in bucati potrivite.