Se amesteca toate ingredientele bine, faina, untul, oul, zaharul, praful de copt si cacaoa. La sfarsit se adauga smantana. Din aluatul rezultat lasi deoparte o bucata/cantitate (asa din ochi) si apoi cu restul intinzi o foaie cu o lingura, in tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau captusita cu hartie. Crema: Se amesteca toate ingredientele la un loc si apoi se adauga albusurile spuma. Se incorporeaza usor albusurile si se toarna crema formata peste foaia de aluat din tava. Se amesteca bucata de aluat pusa deoparte cu faina, asa incat sa devina ceva mai tare si buna de ras. Se rade deasupra cremei de branza. Se pune in cuptor sa se coaca, la foc potrivit.

Se amesteca toate ingredientele bine, faina, untul, oul, zaharul, praful de copt si cacaoa. La sfarsit se adauga smantana. Din aluatul rezultat lasi deoparte o bucata/cantitate (asa din ochi) si apoi cu restul intinzi o foaie cu o lingura, in tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau captusita cu hartie. Crema: Se amesteca toate ingredientele la un loc si apoi se adauga albusurile spuma. Se incorporeaza usor albusurile si se toarna crema formata peste foaia de aluat din tava. Se amesteca bucata de aluat pusa deoparte cu faina, asa incat sa devina ceva mai tare si buna de ras. Se rade deasupra cremei de branza. Se pune in cuptor sa se coaca, la foc potrivit. Se serveste calduta sau rece. Reteta din revista Practic in bucatarie, iunie 2010. o prajitura aspectoasa si gustoasa.