Detalii Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval
Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja. Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti. Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele. Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei. Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie. Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca. Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.
Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja. Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti. Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele. Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei. Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie. Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca. Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.