-se prepara aluatul din toate ingradientele in afara de untul inghetat,se lasa la odihnit 30 de minute,crestata in cruce pe suprafata.-se intinde o foaie dreptunghiulara si se unge cu untul din frigider,se impatureste in 3 si inca o data in jumatate si se lasa la frigider 30 minute-se scoate din frigider si se intinde din nou o foaie dreptunghiulara,se impatureste in 3 din nou si o data in jumatate si se da la frigider 30 minute- se repeta aceasta actiune de inca 2 ori(in total trebuie sa fie 4 ori )-se intinde o foaie mare dreptunghiulara se taie in doua foi egale se pun in 2 tavi unse cu ulei si se coc in cuptor de 170 pana se rumenesc(daca se pun impreuna se foloseste cuptorul cu aer)- se pregateste crema:-se pun la fiert laptele si frisca cu putin din zaharul din reteta ca sa nu se prinda -intr-un valing se pun ouale,zaharul,vanilia,si amidonul,se amesteca si cand laptele este destul de fierbinte se pune putin in ligheanul cu ouale se amesteca si se toarna compozitia peste laptele fiert amestacand in continuu pana se ingroasa crema,se trage de pe foc.- se pune prima foaie intr-un platou se adauga jumatate din crema se acopera cu cealalta foaie,se pune si creama care a ramas - se taie in doua parti egale prajitura rezultata si se pune una peste alta sa devina mai inalta.-se pune putin din faramiturile ce s-au produs din foi in timpul taierii deasupra cremei si se presare cu zahar pudra- se taie in portii individuale si se servesc reci de la frigider