Taiati felii subtiri merele curatate de coaja si casuta semintelor, treceti-le imediat prin faina, acoperindu-le bine de jur- imprejur si dati deoparte. Frecati galbenusurile cu 150 g zahar pudra pana se albesc, devin cremoase si zaharul s-a dizolvat. Separat, bateti spuma tare albusurile cu zaharul ramas. Inglobati treptat in bezeaua obtinuta compozitia cu galbenusuri, esenta, faina cernuta impreuna cu praful de copt si omogenizati usor cu o paleta, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati amestecul intr-o tava (30 x 40 cm) tapetata cu unt si faina sau hartie de copt, iar deasupra aranjati feliile de mar. Dati la cuptorul preincalzit pentru 25- 30 min sau pana ce este coapta si frumos rumenita. Scoateti tava din cuptor si turnati imediat peste prajitura calda siropul de ciocolata fierbinte si lasati-o sa se insiropeze si sa se raceasca, cateva ore. Sirop de ciocolata: Fierbeti in cateva clocote zaharul si cacao diluate cu apa. Luati de pe foc, adaugati esenta si omogenizati bine.

Taiati felii subtiri merele curatate de coaja si casuta semintelor, treceti-le imediat prin faina, acoperindu-le bine de jur- imprejur si dati deoparte. Frecati galbenusurile cu 150 g zahar pudra pana se albesc, devin cremoase si zaharul s-a dizolvat. Separat, bateti spuma tare albusurile cu zaharul ramas. Inglobati treptat in bezeaua obtinuta compozitia cu galbenusuri, esenta, faina cernuta impreuna cu praful de copt si omogenizati usor cu o paleta, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati amestecul intr-o tava (30 x 40 cm) tapetata cu unt si faina sau hartie de copt, iar deasupra aranjati feliile de mar. Dati la cuptorul preincalzit pentru 25- 30 min sau pana ce este coapta si frumos rumenita. Scoateti tava din cuptor si turnati imediat peste prajitura calda siropul de ciocolata fierbinte si lasati-o sa se insiropeze si sa se raceasca, cateva ore. Sirop de ciocolata: Fierbeti in cateva clocote zaharul si cacao diluate cu apa. Luati de pe foc, adaugati esenta si omogenizati bine.