Turnati laptele condensat si zaharul intr-un bol mai mare. Amestecati-le pana totul este perfect omogenizat. Adaugati nuca de cocos si amestecati energic, asigurandu-va ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos. Daca folositi arome, acum este momentul sa le inglobati. In cazul in care folositi colorant alimentar, impartiti compozitia in doua si adaugati colorantul la una din ele. Turnati jumatatea de compozitie colorata intr-o tava tapetata cu celofan sau hartie de copt care sa depasesca marginile, netezind si presand cu dosul unei linguri. Puneti cealalta jumatate, presati si nivelati. Dati la rece pentru cel putin 1 ora, dar cel mai bine de seara pana dimineata, timp in care nuca de cocos va absorbi umiditatea laptelui, iar crema de lapte si zahar se va intari. Serviti taiate patratele. Se pot pastra la rece timp de 3 saptamani in cutii inchise ermetic.

Turnati laptele condensat si zaharul intr-un bol mai mare. Amestecati-le pana totul este perfect omogenizat. Adaugati nuca de cocos si amestecati energic, asigurandu-va ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos. Daca folositi arome, acum este momentul sa le inglobati. In cazul in care folositi colorant alimentar, impartiti compozitia in doua si adaugati colorantul la una din ele. Turnati jumatatea de compozitie colorata intr-o tava tapetata cu celofan sau hartie de copt care sa depasesca marginile, netezind si presand cu dosul unei linguri. Puneti cealalta jumatate, presati si nivelati. Dati la rece pentru cel putin 1 ora, dar cel mai bine de seara pana dimineata, timp in care nuca de cocos va absorbi umiditatea laptelui, iar crema de lapte si zahar se va intari. Serviti taiate patratele. Se pot pastra la rece timp de 3 saptamani in cutii inchise ermetic.