Tocam sau radem fin morcovul, ceapa si telina (dupa caz). Le calim cu uleiul si sare pina se inmoaie, apoi varsam legumele tocate in apa sau supa de legume pregatita din timp si lasam sa fiarba pina cind legumele sunt gata. Adaugam rosiile si lasam sa fiarba alte 5 minute. La sfirsit adaugam tortellini si lasam sa fiarba dupa cum scrie pe punga sau cutia lor. Stingem focul si adaugam verdeata tocata si macinam piper. * putem adauga orice leguma care ne place, proaspete sau din amestecurile congelate mazare, fasole verde, varza sau spanac taiate fideluta.

Tocam sau radem fin morcovul, ceapa si telina (dupa caz). Le calim cu uleiul si sare pina se inmoaie, apoi varsam legumele tocate in apa sau supa de legume pregatita din timp si lasam sa fiarba pina cind legumele sunt gata. Adaugam rosiile si lasam sa fiarba alte 5 minute. La sfirsit adaugam tortellini si lasam sa fiarba dupa cum scrie pe punga sau cutia lor. Stingem focul si adaugam verdeata tocata si macinam piper. * putem adauga orice leguma care ne place, proaspete sau din amestecurile congelate mazare, fasole verde, varza sau spanac taiate fideluta.