Fierbem sau coacem la aburi cartofii, ceapa intreaga (doar curata de coaja) si dovleacul intr-un castron amestecam cartofii cu dovleacul, adaugam sunculita prajita intr-o tigaie fara ulei sau alta grasime, brinza rasa mare sau taiata cuburi mici, sarea de Cervia si patrunjelul si rozmarinul tocat marunt impreuna cu ceapa deja coapta amestecam pina cind o parte din cartofi si dovleac se vor strivi ca o crema si o parte vor ramine cuburi - intinzi o foaie sa zicem cit tava din aluatul 1 peste care ungi cu mina sau cu o lingura aluatul 2, rulezi ca o rulada totul si apoi rasucesti in spiarala ca sa iti incapa intr. Un castron si pui totul la rece minim 30 minute. - adaugam umplutura - acoperim totul cu cealalta foaie de aluat - coacem totul la cuptor la 180-200 C in cuptorul deja incalzit pina cind placinta devine aurieFierbem sau coacem la aburi cartofii, ceapa intreaga (doar curata de coaja) si dovleacul intr-un castron amestecam cartofii cu dovleacul, adaugam sunculita prajita intr-o tigaie fara ulei sau alta grasime, brinza rasa mare sau taiata cuburi mici, sarea de Cervia si patrunjelul si rozmarinul tocat marunt impreuna cu ceapa deja coapta amestecam pina cind o parte din cartofi si dovleac se vor strivi ca o crema si o parte vor ramine cuburi - intinzi o foaie sa zicem cit tava din aluatul 1 peste care ungi cu mina sau cu o lingura aluatul 2, rulezi ca o rulada totul si apoi rasucesti in spiarala ca sa iti incapa intr. Un castron si pui totul la rece minim 30 minute. - adaugam umplutura - acoperim totul cu cealalta foaie de aluat - coacem totul la cuptor la 180-200 C in cuptorul deja incalzit pina cind placinta devine aurie