- intinzi o foaie sa zicem cit tava din aluatul 1 peste care ungi cu mina sau cu o lingura aluatul 2, rulezi ca o rulada totul si apoi rasucesti in spiarala ca sa iti incapa intr. Un castron si pui totul la rece minim 30 minute. - pregatim crema: punem la fiert laptele cu zaharul, vanilia, ouala batute cu furculita si faina si lasam sa fiarba la foc mic amestecind mereu pina cind se leaga ca orice crema fiarta - adaugi crema racita peste p rima foaie de aluat intinsa in tava - acoperim totul cu cealalta foaie de aluat - coacem la 150-200 C pina cind foaia devine aurie - taiem si servim numai dupa ce e rece (de preferat sa pregatim prajitura de dimineata pentru a o servi seara)- intinzi o foaie sa zicem cit tava din aluatul 1 peste care ungi cu mina sau cu o lingura aluatul 2, rulezi ca o rulada totul si apoi rasucesti in spiarala ca sa iti incapa intr. Un castron si pui totul la rece minim 30 minute. - pregatim crema: punem la fiert laptele cu zaharul, vanilia, ouala batute cu furculita si faina si lasam sa fiarba la foc mic amestecind mereu pina cind se leaga ca orice crema fiarta - adaugi crema racita peste p rima foaie de aluat intinsa in tava - acoperim totul cu cealalta foaie de aluat - coacem la 150-200 C pina cind foaia devine aurie - taiem si servim numai dupa ce e rece (de preferat sa pregatim prajitura de dimineata pentru a o servi seara)