- prajim in putin ulei carnea direct in oala minune fara capac, impreuna cu ceapa (bucata intreaga) - adaugam apa, rozmarinul si salvia, sarea si merele curatate de coaja si fara cotor, inchiem capacul si lasam sa fiarba cca 20-25 minute de cidn se ridica supapa - cind oala s-a racit deschidem capacul si scoatem carnea pe care o punem pe platou impreuna cu o parte dintre mere (cele care sunt intregi sau cite e nevoie in functie de numarul de persoane care sunt la masa, merele se pot taia de la inceput chiar si in jumatati pe orizontala) - restul de mere impreuna cu zeama din oala (dupa ce scoatem si aruncam frunzele de salvie si ramurile de rozmarin) le strivim si le varsam intr-o tigaie in care am topit 1 lingurita de unt si am adaugat 1 lingurita de amidon (sau faina) si lasam sa mai fiarba citeva minute pian se leaga sosul muschiul de porc folosit de mine este o bucata de carne intre ultima coasta si osul soldului, un muschi lateral- prajim in putin ulei carnea direct in oala minune fara capac, impreuna cu ceapa (bucata intreaga) - adaugam apa, rozmarinul si salvia, sarea si merele curatate de coaja si fara cotor, inchiem capacul si lasam sa fiarba cca 20-25 minute de cidn se ridica supapa - cind oala s-a racit deschidem capacul si scoatem carnea pe care o punem pe platou impreuna cu o parte dintre mere (cele care sunt intregi sau cite e nevoie in functie de numarul de persoane care sunt la masa, merele se pot taia de la inceput chiar si in jumatati pe orizontala) - restul de mere impreuna cu zeama din oala (dupa ce scoatem si aruncam frunzele de salvie si ramurile de rozmarin) le strivim si le varsam intr-o tigaie in care am topit 1 lingurita de unt si am adaugat 1 lingurita de amidon (sau faina) si lasam sa mai fiarba citeva minute pian se leaga sosul muschiul de porc folosit de mine este o bucata de carne intre ultima coasta si osul soldului, un muschi lateral