- tocam marunt ceapa - spalam marul ii scoatem cotorul si o taiem cuburi (daca vreti puteti sa o si curatati de coaja) - taiati marunt cu un cutit sau cu semiluna de bucatarie pieptul de pui crud si fara piele - bateti ouale, adaugati piinea uscata (este o piine cere se cumpara asa, se sfarima in mina cu usurinta), adaugati ceapa, laptele, merele si carnea de pui amestecind cu lingura - sarati, piperati si adaugati frunzele de salvie tocate marunt - varsati compozitia intr-o tava rotuinda cu diametrul de 22 cm acoprita cu hirtie de copt (umezita si stoarsa in pumn ca sa se aseze bine pe marginile tavii) sau puteti unge cu unt si presara cu faina tava.. coaceti 30 minute la foc mare- tocam marunt ceapa - spalam marul ii scoatem cotorul si o taiem cuburi (daca vreti puteti sa o si curatati de coaja) - taiati marunt cu un cutit sau cu semiluna de bucatarie pieptul de pui crud si fara piele - bateti ouale, adaugati piinea uscata (este o piine cere se cumpara asa, se sfarima in mina cu usurinta), adaugati ceapa, laptele, merele si carnea de pui amestecind cu lingura - sarati, piperati si adaugati frunzele de salvie tocate marunt - varsati compozitia intr-o tava rotuinda cu diametrul de 22 cm acoprita cu hirtie de copt (umezita si stoarsa in pumn ca sa se aseze bine pe marginile tavii) sau puteti unge cu unt si presara cu faina tava.. coaceti 30 minute la foc mare