1.

Se unge o tava cu margarina, se presara zaharul tos, se aseaza fructele spalate si taiate bucati (daca sunt mai mari). 2.

Se da la cuptor 20-30 minute sau se pune pe ochiul de la aragaz: fructele trebuie sa lase zeama si impreuna cu margarina si zaharul din tava sa formeze un sos caramel. Cand sosul face bule mici ca la dulceata (deci mai are putin pana se leaga complet si se rumeneste) se toarna deasupra compozitia de blat. 3.

Blatul se face batand albusurile spuma cu zaharul, se adauga apoi faina, praful de copt, galbenusurile, iuleiul, sarea (pe rand, amestecand continuu prin rasturnare). 4.

Se lasa in cuptor aproximativ 40min, pana se rumeneste frumos blatul. 5.

Se scoate din cuptor si se rastoarna pe platou. Se lasa sa se raceasca complet. 6.

Se face crema: mai intai budinca conform indicatiilor de pe plic, apoi se adauga cacaua, ciocolata, romul. Se amesteca foarte bine si se lasa la racit. 7.

Rece, se toarna cu grija crema peste tarta. 8.

Se orneaza tarta cu frisca si grajeuri de ciocolata (stafide invelite in ciocolata).. 9.

Se serveste foarte rece. Pofta buna!1.

Se unge o tava cu margarina, se presara zaharul tos, se aseaza fructele spalate si taiate bucati (daca sunt mai mari). 2.

Se da la cuptor 20-30 minute sau se pune pe ochiul de la aragaz: fructele trebuie sa lase zeama si impreuna cu margarina si zaharul din tava sa formeze un sos caramel. Cand sosul face bule mici ca la dulceata (deci mai are putin pana se leaga complet si se rumeneste) se toarna deasupra compozitia de blat. 3.

Blatul se face batand albusurile spuma cu zaharul, se adauga apoi faina, praful de copt, galbenusurile, iuleiul, sarea (pe rand, amestecand continuu prin rasturnare). 4.

Se lasa in cuptor aproximativ 40min, pana se rumeneste frumos blatul. 5.

Se scoate din cuptor si se rastoarna pe platou. Se lasa sa se raceasca complet. 6.

Se face crema: mai intai budinca conform indicatiilor de pe plic, apoi se adauga cacaua, ciocolata, romul. Se amesteca foarte bine si se lasa la racit. 7.

Rece, se toarna cu grija crema peste tarta. 8.

Se orneaza tarta cu frisca si grajeuri de ciocolata (stafide invelite in ciocolata).. 9.

Se serveste foarte rece. Pofta buna! Este un desert usor, un desert de vara. Este foarte buna si tarta singura, fara crema de deasupra si fara frisca. Se pot folosi orice fel de fructe.