Hidratam nucile caju minim 10 ore. Mixam doua cani de caju, apoi adaugam zeama de lamaie, un praf de sare, jumatate din cantitatea de miere si unt de cocos pana cand obtinem o pasta cremoasa. Dam compozitia la frigider. Mixam si celelalte doua cani de nuci caju impreuna cu miera ramasa si zmeura. Spre final adaugam untul de cocos ramas si praful de sare. Intr-o forma de tort alternam cele doua compozitii. Dam forma la congelator pana cand prajitura se intareste. Inainte de a servi decongelam cheesecake-ul in frigider. Ornam cu nuca de cocos sau fructe (zmeura mea a fost destul de zobita si nu am putut sa decorez). Prajitura poate fi pastrata pana la sapte zile in congelator (atentie: este de preferat intr-un compartiment separat de alte produse)Hidratam nucile caju minim 10 ore. Mixam doua cani de caju, apoi adaugam zeama de lamaie, un praf de sare, jumatate din cantitatea de miere si unt de cocos pana cand obtinem o pasta cremoasa. Dam compozitia la frigider. Mixam si celelalte doua cani de nuci caju impreuna cu miera ramasa si zmeura. Spre final adaugam untul de cocos ramas si praful de sare. Intr-o forma de tort alternam cele doua compozitii. Dam forma la congelator pana cand prajitura se intareste. Inainte de a servi decongelam cheesecake-ul in frigider. Ornam cu nuca de cocos sau fructe (zmeura mea a fost destul de zobita si nu am putut sa decorez). Prajitura poate fi pastrata pana la sapte zile in congelator (atentie: este de preferat intr-un compartiment separat de alte produse)