Se fierb ouale, sa fie mai tari. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, se taie in doua si se scoate galbenusul. Maruntiti galbenusul bine cu furculita, amestecati cu maioneza, cu sparanghelul fiert si taiat in bucatele, sare si piper. Tineti deoparte cateva bucatele de sparanghel pentru a decora. Umpleti ouale, deasupra se pune maioneza si se decoreaza cu alte bucati de sparanghel si felii de ridichie ... sau cu ce doriti.

Se fierb ouale, sa fie mai tari. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, se taie in doua si se scoate galbenusul. Maruntiti galbenusul bine cu furculita, amestecati cu maioneza, cu sparanghelul fiert si taiat in bucatele, sare si piper. Tineti deoparte cateva bucatele de sparanghel pentru a decora. Umpleti ouale, deasupra se pune maioneza si se decoreaza cu alte bucati de sparanghel si felii de ridichie ... sau cu ce doriti.