Se curata legumele si se taie in bucati de marimea unei imbucaturi. Se pun toate legumele intr-un bol si se presara cu sare. Se acopera bolul si se lasa peste noapte. Legumele vor deveni mai moi. a doua zi se taie ceapa verde in rondele, se piseaza usturoiul si se adauga la legume. Se pune pasta de ardei iute si boiaua peste si se amesteca bine. Se da ghimbirul pe razatoare si se adauga. Se pune intr-un borcan, se inchide capacul si se lasa la temperatura camerei peste zi ca sa fermenteze putin. Se pastreaza la frigider.

Se curata legumele si se taie in bucati de marimea unei imbucaturi. Se pun toate legumele intr-un bol si se presara cu sare. Se acopera bolul si se lasa peste noapte. Legumele vor deveni mai moi. a doua zi se taie ceapa verde in rondele, se piseaza usturoiul si se adauga la legume. Se pune pasta de ardei iute si boiaua peste si se amesteca bine. Se da ghimbirul pe razatoare si se adauga. Se pune intr-un borcan, se inchide capacul si se lasa la temperatura camerei peste zi ca sa fermenteze putin. Se pastreaza la frigider. Se serveste pe langa felul doi, la fel cum se mananca la noi muraturile.