Foietajul il lasam sa se dezghete la temperatura camerei.

Presaram putina faina pe masa de lucru si asezam aluatul foietaj.

Cu sucitorul il mai intindem putin, dar nu foarte mult.

Cu o forma rotunda de fursecuri sau cu un pahar decupam 20 de cerculete.

Jumatate din ele le lasam asa si jumatate le facem o gaura in mijloc cu un cerculet mai mic.

Din aluatul ce ramane intre cercuri, mai intindem o foaie subtirica si mai decupam 10 cerculete si le gaurim si pe acestea pe mijloc.

Ungem o tava cu margarina si tapetam cu hartie de copt.

Punem primele 10 bucatele de aluat negaurite.

Ungem marginile cu putina apa si asezam cate doua randuri de cerculete gaurite pe fiecare.

Dam tava in cuptorul incins si lasam sa se rumeneasca cosuletele.

Cand sunt gata le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.

Taiem cutia de ton, punem tonul intr-un bol, dar uleiul il scurgem si il aruncam.

Castraveciorii ii taiem cubulete mici si ii punem peste ton.

Mai adaugam maioneza, zeama de lamaie, mararul.

Potrivim gustul cu sare si piper.

Amestecam cu o lingura pana toate ingredientele sunt omogenizate.

Cosulete de foietaj vor avea in interior pe mijloc o mica umflatura.

Puteti sa o scobiti si sa o scoateti sa incapa mai multa salata.

Cu ajutorul unei lingurite umplem cosulete cu salata de ton, usor sa nu le rupem.

Pofta buna!