Se spala florile(atentie sunt foarte delicate) se inlatura pistilul si petalele mici verzi de langa codita.

Se umple cu un cubulet de mozzarella, 1 sfert de hamsie si se invirt usor virfurile pentru a inchide; se aseaza pe o tava cu hartie oleata. La cuptor 20-25. Intre timp se prepara un condiment din sosul de soia (atentie e foarte sarat), ulei, praful de usturoi si semintele de susan. Se lasa pestele cateva minute in acest condiment intorcandu-l pe ambele parti. Pregatim tot o tava cu hirtie oleata asezam pestele (incercand sa lipim bine susanul) si de da la cuptor 15-20 intorcandu-l dupa 10Se spala florile(atentie sunt foarte delicate) se inlatura pistilul si petalele mici verzi de langa codita.

Se umple cu un cubulet de mozzarella, 1 sfert de hamsie si se invirt usor virfurile pentru a inchide; se aseaza pe o tava cu hartie oleata. La cuptor 20-25. Intre timp se prepara un condiment din sosul de soia (atentie e foarte sarat), ulei, praful de usturoi si semintele de susan. Se lasa pestele cateva minute in acest condiment intorcandu-l pe ambele parti. Pregatim tot o tava cu hirtie oleata asezam pestele (incercand sa lipim bine susanul) si de da la cuptor 15-20 intorcandu-l dupa 10Dupa fantazia fiecaruia