Identica cu clafoutis-ul, dar care se numeste clafoutis numai daca e facut cu cirese cu simburi. Cu orice alt fruct (sau chiar legume) se numeste flognarde. - se bat ouale spuma cu zaharul - se adauga 30 gr unt topit - se adauga faina si apoi laptele si se amesteca cu telul Eu am adaugat si caisele taiate felii, dar se puteau pune in vas si se turna aluatul peste ele. Probabil ca traditional si corect e varianta 2, dar mie mi-a fost lene. Se da vasul la cuptorul gata incalzit la 180 grade pt 40 min. Se pudreaza cu zahar pudra cind e gata.

Identica cu clafoutis-ul, dar care se numeste clafoutis numai daca e facut cu cirese cu simburi. Cu orice alt fruct (sau chiar legume) se numeste flognarde. - se bat ouale spuma cu zaharul - se adauga 30 gr unt topit - se adauga faina si apoi laptele si se amesteca cu telul Eu am adaugat si caisele taiate felii, dar se puteau pune in vas si se turna aluatul peste ele. Probabil ca traditional si corect e varianta 2, dar mie mi-a fost lene. Se da vasul la cuptorul gata incalzit la 180 grade pt 40 min. Se pudreaza cu zahar pudra cind e gata.