Curatati ardeii si prazul.

Intr-o tigaie incapatoare, puneti putin ulei de masline si puneti la calit ardeii taiati fideluta; dupa ce s-au inmuiat un pic, adaugati si prazul taiat rondele,potriviti de sare si piper si lasati pe foc cateva minute pana se inmoaie un pic totul. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Intre timp, luati tava de cuptor,puneti hartie de copt pe ea si intindeti aluatul in asa fel incat sa dea un pic bordurile in afara tavii circa 3-4 cm.

Scurgeti mozzarella de zer si o taiati bucatele pe care le puneti peste aluat,adaugati si compozitia de ardei, iar deasupra feliile de sunca rupte bucatele cu mana.

Intoarceti peste compozitie bordurile de aluat le intepati un pic cu furculita ca sa nu se umfle si bagati in cuptorul incins la 180-200 C timp de 25-30 minute. Va doresc Pofta buna! Daca nu puneti mozzarella si sunca si folositi reteta pentru pasta bris light cu ulei in loc de unt; devine un preparat de post la fel de bun si hranitor.

Sa aveti pofta!