Se divolva drojdia in apa (mai bine numai in 100 ml de apa pt motivul de ai sus). Se adauga apa si drojdia peste faina (pe care eu am trecut-o prin ciur - cel de malai caci semola de griu dur e mai mare macinata si nu cred ca trecea prin ciurul de faina). Se amesteca si se adauga si sarea. Se framinta bine pina nu se mai lipeste de miini. Eu am mai adaugat faina caci era prea lipicioasa. Se imparte in 4 parti, se fac bile si se lasa la crescut pe o farfurie acoperita. In reteta originala zice 10 min, mie imi pare cam putin, si asa ca am lasat mai multicel. Se pune tigaia la incalzit fara nimic in ea si se intinde fiecare bila de aluat la o grosime de 1 cm.. Se pun pe tigaia incinsa si se coc.

Se divolva drojdia in apa (mai bine numai in 100 ml de apa pt motivul de ai sus). Se adauga apa si drojdia peste faina (pe care eu am trecut-o prin ciur - cel de malai caci semola de griu dur e mai mare macinata si nu cred ca trecea prin ciurul de faina). Se amesteca si se adauga si sarea. Se framinta bine pina nu se mai lipeste de miini. Eu am mai adaugat faina caci era prea lipicioasa. Se imparte in 4 parti, se fac bile si se lasa la crescut pe o farfurie acoperita. In reteta originala zice 10 min, mie imi pare cam putin, si asa ca am lasat mai multicel. Se pune tigaia la incalzit fara nimic in ea si se intinde fiecare bila de aluat la o grosime de 1 cm.. Se pun pe tigaia incinsa si se coc.