Parlim ciolanul si picioarele, le curatam si le spalam bine.

Atat ciolanul cat si picioarele eu le-am taiat in doua.

Pulpa de porc o spalam si o taiem si pe ea tot in doua.

Punem totul la fiert intr-o oala cu apa atat cat sa cuprinda toata carnea si dam in cateva clocote.

Spumam intre timp, aruncam apa si apoi spalam carnea.

Punem carnea din nou in oala in apa rece .

Apa trebuie sa depaseasca in inaltime jumatate sau chiar un pic mai mult din inaltimea cantitatii de carne.

Saram si dam la fiert la foc potrivit.

Indepartam spuma pe masura ce se formeaza .

Adaugam piperul boabe si foile de dafin.

Adaugam dupa circa o ora de fiert ceapa curatata si crestata, morcovul si radacina de patrunjel curatate.

Adaugam si concentratul de legume si lasam la fiert la foc mic, acoperind oala cu un capac.

Se fierbe pana cand carnea se desface usor de pe oase si nivelul lichidului scade pana aproape de nivelul carnii.

Luam oala de pe foc si o lasam circa 1/2 ora sa se racoreasca dupa care scoatem carnea intr-un castron cu ajutorul unei spumiere.

Scoatem si legumele fierte.

Desfacem carnea de pe oase si o asezam in bolurile in care am pus rondele de morcov si rondele de ou fiert.

Lasam zeama sa se raceasca bine si apoi degresam .

Vanturam zeama, potrivim de sare si adaugam usturoiul curatat si zdrobit.

Mai vanturam inca odata incalzim zeama din oala si apoi strecuram.

Cu ajutorul unui polonic repartizam zeama in fiecare bol cu carne, avand grija ca de fiecare data cand luam din oala sa amestecam bine.

Dam la rece, lasam sa se inchege si apoi servim.