Ciorba de burta
In fiecare zi obisnuiesc sa mananc o ciorba, iar preferata mea este ciorba de burta, de care o prepar in cantitati mai mari pentru a avea pentru 2-3 zile, fara sa ma mai chinui s-o prepar in fiecare zi.
In vacante cand mai merg cu sotul meu si dorim sa mancam la restaurant, cautam unde are aceasta ciorba, pentru ca e mult mai hranitoare si mai digerabila ca alte feluri de mancare, asta fiind doar parerea mea.
Sa fiu sincera, ciorba de burta o prepar in bucatarie, fara adaos de ceapa, telina sau radacinoase de genul, pentru ca dupa parere mea ii schimba considerabil gustul, insa nu e pe placul meu.
Nu mi se pare ca este o ciorba care are un grad mare de dificultate, de asemenea oricine o poate face. Mie, aceasta ciorba imi ia aproximativ o jumatate de ora, iar ca timp de gatire 2-3 ore, ceea ce mi se pare ok, deoarece dupa ce e gata, ma pot bucura de o mancare buna si gustoasa, alaturi de familia mea.
Ingredientele pentru aceasta ciorba de burta sunt urmatoarele:
- cam 3-4 kg de burta de vita
- 1 os de vita (600-800 g, insa nu trebuie sa contina carne)
- 1 lingura rasa de boabe de piper
- 4 foi de dafin
- 2 morcovi
- 2 linguri ulei
- 1 capatana de usturoi
- 8 galbenusuri
- 500 g de smantana
- otet, sare, piper
In concluzie, aceasta ciorba de burta este foarte buna, daca o preparati asa cum trebuie si daca folositi cantitatile necesare, iar in acelasi timp, pentru mine nu mi se pare asa greu de facut, de aceea dupa cateva preparari a acestei ciorbe de burta, cu siguranta urmatoarele o sa fie gustoase, asa cum va imaginati.
Voi ce parere aveti de aceasta ciorba?
In vacante cand mai merg cu sotul meu si dorim sa mancam la restaurant, cautam unde are aceasta ciorba, pentru ca e mult mai hranitoare si mai digerabila ca alte feluri de mancare, asta fiind doar parerea mea.
Sa fiu sincera, ciorba de burta o prepar in bucatarie, fara adaos de ceapa, telina sau radacinoase de genul, pentru ca dupa parere mea ii schimba considerabil gustul, insa nu e pe placul meu.
Nu mi se pare ca este o ciorba care are un grad mare de dificultate, de asemenea oricine o poate face. Mie, aceasta ciorba imi ia aproximativ o jumatate de ora, iar ca timp de gatire 2-3 ore, ceea ce mi se pare ok, deoarece dupa ce e gata, ma pot bucura de o mancare buna si gustoasa, alaturi de familia mea.
Ingredientele pentru aceasta ciorba de burta sunt urmatoarele:
- cam 3-4 kg de burta de vita
- 1 os de vita (600-800 g, insa nu trebuie sa contina carne)
- 1 lingura rasa de boabe de piper
- 4 foi de dafin
- 2 morcovi
- 2 linguri ulei
- 1 capatana de usturoi
- 8 galbenusuri
- 500 g de smantana
- otet, sare, piper
In concluzie, aceasta ciorba de burta este foarte buna, daca o preparati asa cum trebuie si daca folositi cantitatile necesare, iar in acelasi timp, pentru mine nu mi se pare asa greu de facut, de aceea dupa cateva preparari a acestei ciorbe de burta, cu siguranta urmatoarele o sa fie gustoase, asa cum va imaginati.
Voi ce parere aveti de aceasta ciorba?
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Cafetiere si Espresoare
Jocuri
Trasee montane
Pensiune
Baschet
Restaurant
Telefoane
Mancare
Statiune
Evenimente si concerte
Aparate frigorifice
Dietetice
Sarbatori
Ceasuri
Seriale
Incaltaminte
Haine
Religie
Aspiratoare
Boxe
Sosuri
Laptop
Arta
Bijuterii
Pub & Bar
Motociclete
Fotbal
Fotografii
Monitoare
De post
Toate din ARTICOLE
Categorii
Etichete
aperitiv placinta cu spanac si branza
aperitiv placinta cu spanac si oua de prepelita
aperitiv placinta cu urda si marar ca in maramures
aperitiv placinta floare cu branza si chimen
aperitiv placinta floare cu spanac
aperitiv placinta floare cu spanac si branza
aperitiv placinta impletita
aperitiv placinta impletita cu carnaciori
aperitiv placinta impletita cu urda
aperitiv placinta intinsa