Faceti o mamaliga putin mai vartoasa, din faina de malai, turnata in ploaie, in 3 cani de apa clocotinda, sarata. Amestecati continuu, la foc mic, pentru a nu se forma cocoloase pana ce este facuta. Dati deoparte. Impartiti branza de vaci in doua; o parte o amestecati cu ceapa tocata fin, iar cealalta parte cu verdeata tocata marunt (pasta de tomate). Omogenizati bine pana la consistenta cremoasa. Asamblati gustarea folosind 4 forme cilindrice, unse la interior cu putin ulei (se pot folosi pahare sau cutii de conserve fara capace). Realizati in interiorul fiecarei forme straturi pe care le nivelati din: mamaliga-branza cu verdeata-mamaliga-branza cu ceapa sau pasta de tomate-mamaliga. Dati la rece pentru cel putin 30 min, apoi serviti, ornat cu feliute de rosii.

Faceti o mamaliga putin mai vartoasa, din faina de malai, turnata in ploaie, in 3 cani de apa clocotinda, sarata. Amestecati continuu, la foc mic, pentru a nu se forma cocoloase pana ce este facuta. Dati deoparte. Impartiti branza de vaci in doua; o parte o amestecati cu ceapa tocata fin, iar cealalta parte cu verdeata tocata marunt (pasta de tomate). Omogenizati bine pana la consistenta cremoasa. Asamblati gustarea folosind 4 forme cilindrice, unse la interior cu putin ulei (se pot folosi pahare sau cutii de conserve fara capace). Realizati in interiorul fiecarei forme straturi pe care le nivelati din: mamaliga-branza cu verdeata-mamaliga-branza cu ceapa sau pasta de tomate-mamaliga. Dati la rece pentru cel putin 30 min, apoi serviti, ornat cu feliute de rosii.