Aceaste fursecuri se numara printre fursecurile noastre preferate. Sofranul e secretul acestei retete, de aceea sa folositi sofran de calitate. Nu stiu cum este cel care se gaseste la noi in comert, am noroc ca am acces la sofran persan, dar stiu ca se gasesc niste petale asemanatoare celor de sofran, dar carora le lipseste aroma. 1 cup = 1 cana de 200 ml, imi e mai usor asa decat sa incerc conversia, mi-e teama sa nu gresesc, in caz ca gresiti macar sa nu fie din vina mea :)) Se amesteca sau mixeaza untul cu zaharul, la care se adauga ouale, unul cate unul. Se adauga faina, sarea, zaharul vanilat si sofranul si se amesteca pana s-au incorporat. La sfarsit se adauga si stafidele. Se pun bucati de aluat cu lingurita in tava si se dau la cuptorul preincalzit. Se coc cam 10 minute, se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Aceaste fursecuri se numara printre fursecurile noastre preferate. Sofranul e secretul acestei retete, de aceea sa folositi sofran de calitate. Nu stiu cum este cel care se gaseste la noi in comert, am noroc ca am acces la sofran persan, dar stiu ca se gasesc niste petale asemanatoare celor de sofran, dar carora le lipseste aroma. 1 cup = 1 cana de 200 ml, imi e mai usor asa decat sa incerc conversia, mi-e teama sa nu gresesc, in caz ca gresiti macar sa nu fie din vina mea :)) Se amesteca sau mixeaza untul cu zaharul, la care se adauga ouale, unul cate unul. Se adauga faina, sarea, zaharul vanilat si sofranul si se amesteca pana s-au incorporat. La sfarsit se adauga si stafidele. Se pun bucati de aluat cu lingurita in tava si se dau la cuptorul preincalzit. Se coc cam 10 minute, se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.