Se bat albusurile spuma. Apa cu zaharul se face un sirop pe foc, si, fierbinte, se pune peste albusuri. Se mixeaza pana se raceste putin. Cand s-a mai racit, se pun galbenusurile unul cate unul, uleiul cate putin, faina. In tava: ulei, pesmet (eu am pus pudra de biscuiti), mere rase, nuci (sfaramate cu mana), blatul. Dupa coacere, prajitura se rastoarna, dupa ce s-a racit. Merele NU se calesc!Se bat albusurile spuma. Apa cu zaharul se face un sirop pe foc, si, fierbinte, se pune peste albusuri. Se mixeaza pana se raceste putin. Cand s-a mai racit, se pun galbenusurile unul cate unul, uleiul cate putin, faina. In tava: ulei, pesmet (eu am pus pudra de biscuiti), mere rase, nuci (sfaramate cu mana), blatul. Dupa coacere, prajitura se rastoarna, dupa ce s-a racit. Merele NU se calesc!