Detalii Piept de Curcan in Sos de Bere
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc la foc mic. Se spala bine carnea, se taie in 5-6 bucati si se adauga in tava (eu am folosit un vas de yena). Se adauga uleiurile si se ung bucatile de carne, adaugand treptat ceapa, usturoiul si restul condimentelor cat mai uniform. Maslinele verzi se toaca marunt si se imprastie usor peste carne. Dupa aceea, se adauga 0. 5L bere blonda si se lasa timp de 10minute. Se baga la cuptor pentru circa 2 ore, restul de 0. 5L bere fiind adaugat dupa prima ora. Carnea se stropeste din cand in cand, si se intoarce la o ora. Pofta buna!Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc la foc mic. Se spala bine carnea, se taie in 5-6 bucati si se adauga in tava (eu am folosit un vas de yena). Se adauga uleiurile si se ung bucatile de carne, adaugand treptat ceapa, usturoiul si restul condimentelor cat mai uniform. Maslinele verzi se toaca marunt si se imprastie usor peste carne. Dupa aceea, se adauga 0. 5L bere blonda si se lasa timp de 10minute. Se baga la cuptor pentru circa 2 ore, restul de 0. 5L bere fiind adaugat dupa prima ora. Carnea se stropeste din cand in cand, si se intoarce la o ora. Pofta buna!