Baby carrots le punem la fiert in apa cu sare, in timp ce feliem ardeiul gras si condimentam feliile taiate de piept de curcan.

Cand morcoveii sunt fierti intindem cate o felie de sunca Serrano peste care asezam o felie de piept de curcan, una de cascaval, baby carrots, felia de ardei si un fir de patrunjel verde.

Rulam strans pieptul de curcan in sunca si prindem cu o scobitoare, sa nu se desfaca.

In vasul in care vom coace pieptul putem sa punem bucati de cartofi nou curatati, peste care stropim cu putin ulei si presaram niste fitisoare de rozmarin sau punem doar cateva felii de rosii peste rulade si presaram patrunjel verde tocat, daca vrem sa servim cu piure de cartofi.

Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C pina se rumrnrsc ruladele.

Cand sunt gata coapte, stingem focul la aragaz si le lasam 2-3 minute sa se patrunda aromele.

Servim apoi ruladele, alaturi de garnitura dorita si o salata verde, de castraveti covasiti sau de ardei copti.

Pofta mare sa aveti ! Sunt delicioase.....http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/09/rulada-de-curcan-serrano.html