Se freaca untul cu zaharul pudra si galbenusurile,iar separat se bat albusurile cu zaharul tos. Se amesteca usor cele doua compozitii, apoi se adauga treptat 300 ml lapte, faina cernuta si praful de copt. Cacaua se dizolva in restu de 50 gr de lapte. Se pune aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se toarna compozitia de lapte si cacao pe toata suprafata cat mai uniform si se da la cuptor. Nu ma incume sa mentionez timpul de coacere si temperatura pt ca al meu cuptor e de pe vremea paleoliticului ... Dupa ce s-a racit bine, se glazureaza... Glazura: am amestecat praful din plic cu cateva lingurite de apa, iar pe cea de lamaie, zaharul pudra cu zeama de lamaie (dificil rau de tot)Se freaca untul cu zaharul pudra si galbenusurile,iar separat se bat albusurile cu zaharul tos. Se amesteca usor cele doua compozitii, apoi se adauga treptat 300 ml lapte, faina cernuta si praful de copt. Cacaua se dizolva in restu de 50 gr de lapte. Se pune aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se toarna compozitia de lapte si cacao pe toata suprafata cat mai uniform si se da la cuptor. Nu ma incume sa mentionez timpul de coacere si temperatura pt ca al meu cuptor e de pe vremea paleoliticului ... Dupa ce s-a racit bine, se glazureaza... Glazura: am amestecat praful din plic cu cateva lingurite de apa, iar pe cea de lamaie, zaharul pudra cu zeama de lamaie (dificil rau de tot)