Grissini: Se dizolva drojdia cu zaharul. Faina se cerne si se framanta cu toate ingredientele un aluat (trebuie framantat cam 10 minute, pana devine un aluat elastic). Se lasa la caldura aproximativ o ora. Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se pregatesc niste tavi cu hartie sau hartie cerata. Aluatul se intinde si se taie fasii de aproximativ 2 cm latime si 0, 5 cm inaltime. Lungimea se lasa dupa gustul fiecaruia, desi arata f bine sa fie lungi. Se coc 15 minute, in mai multe ture. Ies cam 9 tavi din ingredientele acestea. Crema: Se fierb morcovii in putina apa sau si mai bine, se coc in cuptor pana sunt moi. Se maruntesc cu blenderul impreuna cu celelalte ingrediente. Sos: Pentru sos, se amesteca toate ingredientele in blender pana cand rezulta un sos moale si omogen.

Grissini: Se dizolva drojdia cu zaharul. Faina se cerne si se framanta cu toate ingredientele un aluat (trebuie framantat cam 10 minute, pana devine un aluat elastic). Se lasa la caldura aproximativ o ora. Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se pregatesc niste tavi cu hartie sau hartie cerata. Aluatul se intinde si se taie fasii de aproximativ 2 cm latime si 0, 5 cm inaltime. Lungimea se lasa dupa gustul fiecaruia, desi arata f bine sa fie lungi. Se coc 15 minute, in mai multe ture. Ies cam 9 tavi din ingredientele acestea. Crema: Se fierb morcovii in putina apa sau si mai bine, se coc in cuptor pana sunt moi. Se maruntesc cu blenderul impreuna cu celelalte ingrediente. Sos: Pentru sos, se amesteca toate ingredientele in blender pana cand rezulta un sos moale si omogen. Grissini (grisinele) se servesc cu crema de morcovi si sosul de branza. Merg bine cu niste bere.