Se bat bine albusurile, in ele am adaugat un praf sare, se bat pana cand intorcand castronul cu gura in jos nu curge spuma de albusuri, de asta depinde credterea la copt a checului pentru ca nu folosim praf de copt, se adauga apoi zaharul cate putin si se mai amesteca in continuare pana devine o spuma lucioasa si tare, se adauga vanilia si untul topit, dar nu fierbinte si apoi faina cate putin. Se amesteca usor de jos in sus, se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune un strat de aluat, se pun apoi boabe de atrugiri uscate nu ude, apoi inca un pic de aluat, iar boabe de struguri si tot asa, se coace la foc moderat. Pofta mare! :hug:Se bat bine albusurile, in ele am adaugat un praf sare, se bat pana cand intorcand castronul cu gura in jos nu curge spuma de albusuri, de asta depinde credterea la copt a checului pentru ca nu folosim praf de copt, se adauga apoi zaharul cate putin si se mai amesteca in continuare pana devine o spuma lucioasa si tare, se adauga vanilia si untul topit, dar nu fierbinte si apoi faina cate putin. Se amesteca usor de jos in sus, se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune un strat de aluat, se pun apoi boabe de atrugiri uscate nu ude, apoi inca un pic de aluat, iar boabe de struguri si tot asa, se coace la foc moderat. Pofta mare! :hug: Un simplu chec din albusuri cu boabe de struguri devine o bunatate.