Incepem prin a curata si spala legumele.

Punem in vasul de ceramica de la slow cooker un pic de ulei de masline.

Ceapa, ardeiul verde si ardeiul rosu le taiem bucatele (nu foarte mici) si le punem in vasul de ceramica.

Adaugam sarea, piperul si pudra de ghimbir si amestecam.

Morcovii ii taiem rondele iar sfecla o taiem cubulete adaugandu-le pe rand in vas.

Amestecam ingredientele sa se imbine condimentele si restul legumelor.

Acoperim vasul de la slow cooker Crock Pot cu capacul din dotare si dupa ce conectam aparatul la o priza, selectam functia High si timpul de gatire de 4 ore ( la inceput l-am pus la 3 ore insa intre timp am prelungit pentru ca sfecla mi s-a parut inca tare dupa 3 ore)Inainte cu 20 de minute de terminarea programului adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si fasolea rosie sau nautul (se spala atat fasolea cat si nautul de apa din conserva si doar apoi se pune peste mancare).

La final adaugam patrunjel verde tocat.

Dupa terminarea programului aparatul trece automat pe functia de pastrare cald. Cum ziceam si in postarea precedenta e un mare avantaj sa nu trebuiasca sa stai langa mancare ca atunci cand faci pe aragaz sau cuptor. Nu poti lasa mancarea pe aragaz sau in cuptor cat timp lipsesti de acasa, insa cu acest aparat care se opreste singur si mai si pastreaza mancarea calda, poti pleca linistit sa faci alte treburi.