Detalii Rulada de Carne cu Catina
Se rad cartofii si se scurge zeama din ei. Se rad si morcovii. Cepele si usturoiul se curata. Se taie marunt ceapa si se zdrobesc cateii de usturoi. Carnea se amesteca cu ouale, piperul, sarea, nucsoara, cartofii rasi, ceapa si usturoiul. Pe o folie de aluminiu se pune jumatate din amestecul de carne. Se presara peste toata suprafata bobitele de catina. Jumatatea ramasa de amestec de carne se amesteca cu boiaua si cu morcovul ras. Se aseaza in mod egal acest ultim amestec peste catina+ primul amestec. Cu ajutorul foliei de aluminiu se ruleaza totul si se lasa infasurata cu folia de aluminiu care se pune intr-o tava la 210 grade Celsius pentru o ora si 25 minute.
Se rad cartofii si se scurge zeama din ei. Se rad si morcovii. Cepele si usturoiul se curata. Se taie marunt ceapa si se zdrobesc cateii de usturoi. Carnea se amesteca cu ouale, piperul, sarea, nucsoara, cartofii rasi, ceapa si usturoiul. Pe o folie de aluminiu se pune jumatate din amestecul de carne. Se presara peste toata suprafata bobitele de catina. Jumatatea ramasa de amestec de carne se amesteca cu boiaua si cu morcovul ras. Se aseaza in mod egal acest ultim amestec peste catina+ primul amestec. Cu ajutorul foliei de aluminiu se ruleaza totul si se lasa infasurata cu folia de aluminiu care se pune intr-o tava la 210 grade Celsius pentru o ora si 25 minute.