Detalii Tochitura din Vasvár
Taiati carnea bucatele mai mari, ciupercile curatate in felii, slanina fasiute si tocati marunt patrunjelul verde si ceapa. Taiati rosiile si ardeiul gras, curatat de cotor si seminte, in cubulete, iar usturoiul zdrobiti-l. Prajiti slanina in untura incinsa si dati deoparte. Prajiti bucatelel de carne in untura ramasa, adaugati ciupercile, ceapa, rosiile, ardeiul si caliti-le pana sunt facute pe jumatate, amestecand mai des, apoi puneti boiaua. Adaugati ficatul curatat, slanina prajita, mazarea, usturoiul, putina apa, daca mai este nevoie si lasati la inabusit pana ce ingredientele sunt facute si sosul scazut bine. La sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati cu patrunjel verde. Serviti cald, alaturi de cartofi natur si o salata de sezon sau muratura preferata.
Taiati carnea bucatele mai mari, ciupercile curatate in felii, slanina fasiute si tocati marunt patrunjelul verde si ceapa. Taiati rosiile si ardeiul gras, curatat de cotor si seminte, in cubulete, iar usturoiul zdrobiti-l. Prajiti slanina in untura incinsa si dati deoparte. Prajiti bucatelel de carne in untura ramasa, adaugati ciupercile, ceapa, rosiile, ardeiul si caliti-le pana sunt facute pe jumatate, amestecand mai des, apoi puneti boiaua. Adaugati ficatul curatat, slanina prajita, mazarea, usturoiul, putina apa, daca mai este nevoie si lasati la inabusit pana ce ingredientele sunt facute si sosul scazut bine. La sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati cu patrunjel verde. Serviti cald, alaturi de cartofi natur si o salata de sezon sau muratura preferata.
Etichete:
ceapa,
verdeata,
pui,
carne,
usturoi,
rosii,
ardei,
mazare,
ciuperci,
porc,
retete de craciun si revelion,
retete fara gluten