Preparare: Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete. Amesteca intr-un bol cubuletele de piersici cu zaharul, adauga vanilia si lasa-le sa stea timp de 4 ore pana se lasa zeama fructelor. Trece amestecul rezultat printr-o sita. Pune florile de levantica intr-un saculet de tifon. Pune piureul rezultat la fiert impreuna cu levantica. Fierbe la foc mediu timp de 15 minute amestecand din cand in cand. Scoate pungulita de levantica si umple borcanele, inchide-le ermetic si aseaza-le cu gura in jos pana se racesc. Levantica este o planta foarte aromata. Foloseste-o cu moderatie in prepararea retetelor. Daca adaugi prea multa s-ar putea sa te deranjeze parfumul puternic!Preparare: Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete. Amesteca intr-un bol cubuletele de piersici cu zaharul, adauga vanilia si lasa-le sa stea timp de 4 ore pana se lasa zeama fructelor. Trece amestecul rezultat printr-o sita. Pune florile de levantica intr-un saculet de tifon. Pune piureul rezultat la fiert impreuna cu levantica. Fierbe la foc mediu timp de 15 minute amestecand din cand in cand. Scoate pungulita de levantica si umple borcanele, inchide-le ermetic si aseaza-le cu gura in jos pana se racesc. Levantica este o planta foarte aromata. Foloseste-o cu moderatie in prepararea retetelor. Daca adaugi prea multa s-ar putea sa te deranjeze parfumul puternic!