Se fierbe pestele in apa cu putina sare, se lasa sa se raceasca. Cand este rece se marunteste cu furculita, se amesteca cu oul si galbenusul,ceapa calita in putin ulei, 4 linguri mazare din conserva, 1 lingura faina,felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa, praful de usturoi, patrunjel, sare, piper. Se fac chiftele de marime potrivita (ies 10 bucati), se dau prin faina si se prajesc in ulei. Intre timp se face o salsa din maioneza, mustar, smantana si patrunjel, cu care se servesc chiftelele calde. Se pot face si in cuptor,se dau prin pesmet si susan (daca dorim),se pun in cuptorul cald, circa 15-20 minute.

Se fierbe pestele in apa cu putina sare, se lasa sa se raceasca. Cand este rece se marunteste cu furculita, se amesteca cu oul si galbenusul,ceapa calita in putin ulei, 4 linguri mazare din conserva, 1 lingura faina,felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa, praful de usturoi, patrunjel, sare, piper. Se fac chiftele de marime potrivita (ies 10 bucati), se dau prin faina si se prajesc in ulei. Intre timp se face o salsa din maioneza, mustar, smantana si patrunjel, cu care se servesc chiftelele calde. Se pot face si in cuptor,se dau prin pesmet si susan (daca dorim),se pun in cuptorul cald, circa 15-20 minute.