Am spalat carnea si am pus-o intr-o oala pe foc la fiert. Am inlaturat spuma care s-a format. Cartofii i-am spalat si i-am pus la fiert in coaja. Am curatat morcovul si telina,le-am spalat si le-am pus la fiert impreuna cu mazarea . Cat timp au fiert legumele si carnea am taiat castravetii si gogosarii cubulete si i-am lasat la scurs intr-o strecutratoare. Cand toate au fost fierte, le-am scos si le-am lasat sa se raceasca. Am decojit cartofii si i-am taiat cubulete.

La fel am taiat si carnea, morcovul si telinaMaioneza :pentru maioneza eu am folosit blenderul vertical. Am amestecat bine galbenusurile, am pus un praf de sare,mustarul si am omogenizat. Am inceput sa adaug cate putin ulei alternand cu sucul de lamaie . Am mixat pana am incorporat tot uleiul si sucul de lamaie,. Intr-un vas incapator am pus legumele si carnea, le-am amestecat si am condimentat cu sare si piper. Am adaugat maioneza din care am oprit 3 linguri pentru ornat, am omogenizat totul bine. Am pus salata intr-o tava si am ornat-o cu restul de maioneza, cateva felii de castravete si gogosar.