Acum 4 zile am fost impreuna cu sotia mea in municipiul de resedinta al Judetului Bacau cu acelasi nume pentru un eveniment cat de cat important, dar si pentru a vizita cat ne permitea timpul.

Am fost la acest eveniment, iar cat ne-a mai permis timpul am vizitat o parte a orasului, inserand mai tarziu in centru, de aceea ne-am gandit sa ne cazam o noapte la un hotel din apropiere. Am intrebat pe niste localnici, dandu-ne niste informatii ca s-ar afla Hotelul Hamlet, de care este foarte cunoscut, avand o multime de dotari si facilitati.

Asa am facut, am mers la Hotelul Hamlet, iar cand am ajuns in zona, chiar de la intrare am fost placut surprinsi de cat de frumos arata hotelul, mai ales prin scarile elegante, dar si usile impunatoare, iar cand am intrat inauntrul hotelului ne-au asteptat cu un zambet deschis cei din personalul hotelului, care au fost foarte amabili de a ne ajuta sa caram bagajele pana la receptie pentru a intreba de o camera cu pat dublu si cat ar costa, ulterior am primit un raspuns pozitiv ca exista o camera cu pat dublu la un pret foarte avantajos de doar 160 lei, ceea ce mi se parea, dar si sotiei mele ca este un pret foarte bun pentru un hotel de 3 stele, in centrul orasului. Am facut rezervarea, iar niste baieti amabili din personalul hotelului ne-au indrumat spre camera, carandu-ne in acelasi timp bagajele.

Dupa parerea mea, acest hotel dupa cate am vazut, dar si sotia mea este ca merita sa dormiti o noapte aici, avand o multime de dotari si facilitati cu o vedere de pe terasa spre centrul orasului. Camera era foarte incapatoare, curata, dar si eleganta, avand facilitati precum: aer conditionat, TV cu ecran plat, canalele fiind prin cablu si canale prin satelit, radio, garderoba, iar camera dispunea de baie proprie cu articole de toaleta gratuite.

Am avut parte si de internet Wireless gratuit de o foarte buna calitate, videoclipurile si tot ce cautam pe internet incarcandu-se foarte repede, ceea ce ni se parea super.

In acest hotel s-au cazat si turisti, personalul fiind capabil sa vorbeasca 2 limbi, cu exceptia limbei romane, acestea fiind: engleza si italiana.

Acest hotel dispune de restaurant cu terasa, loc de joaca pentru copii, receptia este deschisa non-stop pentru viitorii clienti care vor sa se cazeze, iar parcarea este gratuita.

Pentru cine intreaba daca animalele de companie sunt acceptate, ei bine, raspunsul este nu dupa cate am inteles, pentru a nu murdari incinta hotelului sau pentru a nu avea parte de surprize neplacute si mai rele.


Pot sa spun ca am dormit acea noapte, cat si sotia mea, excelent, mai bine ca acasa, insa dimineata a trebuit sa plecam. Ne-am simtit super, alaturi de niste oameni super, cei din personalul hotelului, povestind cu unii din ei, ramanand prieteni.

In concluzie, daca doriti sa va cazati la un hotel in centru orasului Bacau, avand o multime si dotari la un pret exceptional, eu va recomand Hotelul Hamlet, unde am avut o experienta foarte frumoasa.

Voi ce parere aveti de acest hotel?