Adaugati zaharul si orezul in vasul cu laptele cald de pe foc si fierbeti in continuare, amestecand, pana ce orezul este facut si laptele aproape in intregime absorbit. Dati deoparte, puneti aromele si lasati la racit, acoperit. Intre timp, frecati spuma galbenusurile cu zaharul pudra pana se albesc si zaharul este dizolvat, adaugati esenta de vanilie, inglobati faina si amidonul, apoi subtiati cu laptele usor caldut. Fierbeti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa. Dati vasul deoparte, acoperiti cu folie alimentara si lasati la racit. Opriti putina crema pentru servit. Inglobati crema de vanilie in orez amestecand cu grija, prin rasturnare, sa nu sfaramati boabele de orez, apoi turnati in pahare sau cupe. Decorati fiecare portie cu crema pusa deoparte, pudrati cu scortisoara si dati la rece pentru cel putin 1 ora inainte de a fi servita.

Adaugati zaharul si orezul in vasul cu laptele cald de pe foc si fierbeti in continuare, amestecand, pana ce orezul este facut si laptele aproape in intregime absorbit. Dati deoparte, puneti aromele si lasati la racit, acoperit. Intre timp, frecati spuma galbenusurile cu zaharul pudra pana se albesc si zaharul este dizolvat, adaugati esenta de vanilie, inglobati faina si amidonul, apoi subtiati cu laptele usor caldut. Fierbeti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa. Dati vasul deoparte, acoperiti cu folie alimentara si lasati la racit. Opriti putina crema pentru servit. Inglobati crema de vanilie in orez amestecand cu grija, prin rasturnare, sa nu sfaramati boabele de orez, apoi turnati in pahare sau cupe. Decorati fiecare portie cu crema pusa deoparte, pudrati cu scortisoara si dati la rece pentru cel putin 1 ora inainte de a fi servita.