Prajiti pe toate partile pulpele de pui (taiate in doua) in ulei incins, condimentatile cu sare piper si rosmarin. Adaugati dovleceii si morcovul feliate dupa cum va place, lasati-le sa se caleasca cateva miinute impreuna cu puiul apoi varsati berea (la temperatura camerei) si lasati sa se gateasca pentru 20 de minute la foc lent (sau pana carnea se desprinde bine de pe os). Daca la sfarsitul copturii mai aveti bere in tigaie iutiti un pic focul. Ve-ti vedea ce bunatate!! pofta bunaPrajiti pe toate partile pulpele de pui (taiate in doua) in ulei incins, condimentatile cu sare piper si rosmarin. Adaugati dovleceii si morcovul feliate dupa cum va place, lasati-le sa se caleasca cateva miinute impreuna cu puiul apoi varsati berea (la temperatura camerei) si lasati sa se gateasca pentru 20 de minute la foc lent (sau pana carnea se desprinde bine de pe os). Daca la sfarsitul copturii mai aveti bere in tigaie iutiti un pic focul. Ve-ti vedea ce bunatate!! pofta buna