Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga faina cu praful de copt (cernute), amestecati bine. Adaugati cocosul, laptele, untul topit si racit, zeama de lamaie si sucul de la lamaie. La sfarsit puneti frisca lichida (nu batuta), compozitia se v-a umfla. Udati si stoarceti o hartie de cuptor cu care captusiti o tava de marimea 28/ 24 cm. Puneti compozitia in tava si nivelati, coaceti prajitura in cuptorul incalzit, la o temperatura de 180 (foc mic) circa 40-45 minute. Faceti proba cu scobitoarea. Scoateti prajitura din cuptor, cand este rece o pudrati si o portionati.

Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga faina cu praful de copt (cernute), amestecati bine. Adaugati cocosul, laptele, untul topit si racit, zeama de lamaie si sucul de la lamaie. La sfarsit puneti frisca lichida (nu batuta), compozitia se v-a umfla. Udati si stoarceti o hartie de cuptor cu care captusiti o tava de marimea 28/ 24 cm. Puneti compozitia in tava si nivelati, coaceti prajitura in cuptorul incalzit, la o temperatura de 180 (foc mic) circa 40-45 minute. Faceti proba cu scobitoarea. Scoateti prajitura din cuptor, cand este rece o pudrati si o portionati. Prajitura este putin umeda, asa este felul ei ... nu pentru ca este cruda.