Bateti ouale crude ca pentru omleta; adaugati telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, amidonul si praful de copt cernute impreuna, smantana, omogenizati bine si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Turnati jumatate din compozitie intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, inclusiv peretii laterali, asezati jumatatile de ou fierte, cubuletele de ardei sau gogosar si acoperiti cu restul de aluat. Dati la cuptorul incins, pentru aproximativ 20- 30 min, la foc potrivit sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Scoateti din tava si lasati sa se raceasca complet, pe un gratar. Serviti feliat ca aperitiv; poate constitui un mic dejun langa o cesca de ceai fierbinte.

Bateti ouale crude ca pentru omleta; adaugati telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, amidonul si praful de copt cernute impreuna, smantana, omogenizati bine si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Turnati jumatate din compozitie intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, inclusiv peretii laterali, asezati jumatatile de ou fierte, cubuletele de ardei sau gogosar si acoperiti cu restul de aluat. Dati la cuptorul incins, pentru aproximativ 20- 30 min, la foc potrivit sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Scoateti din tava si lasati sa se raceasca complet, pe un gratar. Serviti feliat ca aperitiv; poate constitui un mic dejun langa o cesca de ceai fierbinte.